Just another WordPress.com siteTuesday 19th of July  http://www.moldejazz.no/
Supersilent with John Paul Jones
Kulturhuset
Supersilent har gjennom de 14 årene de har eksistert blitt et av verdens mest anerkjente improvisasjonsensembler.
De har et meget dynamisk utrykk: fra det nesten ikke hørbare, via lyriske vakre partier til det harde og brutale. Også når gjelder instrumentalisering er de svært fleksible.
Det er derfor ikke underlig at John Paul Jones benyttet muligheten til å spørre om å få spille sammen med dem på scenen, da han hadde muligheten under fjorårets Punkt-festival (der han var for å presentere en stor ballettproduksjon, han har komponert musikken til).
Bassisten og multiinstrumentalisten John Paul Jones har en lang og begivenhetsrik musikerkarriere. Han startet sitt første band som femtenåring og et par år senere spilte han i et jazzband sammen med bla John McLaughlin. Og etter et vellykket samarbeid med musikere fra The Shadows, ble han nesten medlem av det svært populære poporkesteret, men han havnet i stedet i det etter hvert like berømte rockebandet Led Zeppelin. Selv i dag, nesten 50 år etter at karrieren startet gjør han stor suksess bla i super-rockebandet Them Crooked Vultures.
Det spontane og 100% improviserte samarbeidet med Supersilent ga mersmak for begge parter, og nå møtes de igjen for ny dyst på Kulturhuset i Molde. Vi er alle veldig spente på hva vi får høre.
Helge Steen
Ståle Storløkken
Arve Henriksen
John Paul Jones

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: